Забавна безплатна българска онлайн телевизия



Забавна българска телевизия

Забавление


Забавлението е удоволствие, което получаваме при развлекателни дейности. Забавлението е преживяване, което често е неочаквано, неформално или безцелно. Това е приятно разсейване, отклоняване на ума и тялото от всяка сериозна задача или допринасяне за допълнително съсредоточаване към нея. Макар и най-често свързано с почивка и игра, забавлението може да се срещне по време на работа, социални функции и дори привидно обикновени ежедневни дейности.

Телевизия Евроком


Старта на телевизия „Евроком“ е през 1996 г., след регистрация в СЕМ с право за излъчване на 24 часова програма. Телевизия „Евроком“ е с програмна схема ориентирана към широката публика и включва, новинарски блок, предавания с различно съдържание, политика, спорт, здраве, лайфстайл и др. Програмата на телевизията също включва филми и сериали, а „Руската вечер“ е водеща филмова рубрика на канала.

Телевизия RN – Канал 0


През 1993 г. е създадена телевизия RN и за 5 г. изгражда кабелни мрежи навсякъде в Бургас и региона. Канал 0 е създаден следващата година и няколко години по-късно през 1996 г. получава лиценз за ефирно излъчване в бургаска област. Програмната схема на телевизията е разнообразна и включва новини от страната и региона, музикални и лайфстайл предавания, както и спортни емисии.

Диема


Диема е българска телевизия, която излъчва филми, сериали, документални поредици и др. Заедно с други спортни телевизии собственост на „Modern Times Group“ излъчва и високо рейтингови предавания, като „Английската висша лига“, „Купа на България“ и др. През 1999 г. е основана „Диема Вижън“, като най-популярен телевизионен канал на групата е „Диема +“. От 2016 г. телевизията официално променя своето изписване на DIEMA.

BTV CINEMA


bTV Cinema е българска телевизия с основно съдържание филми и сериали. Телевизионният канал е част от bTV Media Group. Телевизията стартира излъчване през 2009 г. с програмна схема насочена към потребители от всички възрастови групи. Съдържанието на програмата включва най-вече филми и сериали от разнообразни жанрове. Каналът излъчва също качествена европейска продукция и популярни български сериали.

TV1000


TV1000 е филмов телевизионен канал, който започва излъчване през 1989 г. Програмната схема е ориентирана към филмите и тук можете да срещнете, както френски комедии, така и скандинавски трилъри, британски драми и най-вече холивудски продукции. Телевизионната програма е 24/7 и филмите са субтитрирани на български. Филмовия канал излъчва на български от 2005 г.

Публикуване на коментар

0 Коментари