Детска българска телевизия онлайн безплатно



Детска българска телевизия онлайн безплатно

Дете


Детето е човек, който се намира някъде във възрастта между раждането и пубертета, и все още не е достигнал зрялост. Няма значение на колко сме години защото и ние сме деца на нашите родители. Детството е един хубав период, това е времето когато още сме деца и може да ни се случи само веднъж. В сферата на семейството ние възрастните също продължаваме да сме деца на нашите родители, без значение на каква възраст сме. Така че защо се опитваме да пораснем, като винаги си оставаме деца.

Телевизия „Аз мога, аз знам"


„Аз мога, аз знам" е една от първите стартирали Интернет детски телевизии, като продължение на едноименното детското образователно шоу излъчвано по ТВ7. Характерът на детската телевизия е образователно-развлекателен, телевизионен формат подходящ за деца и младежи.

E-Kids


E-Kids е популярна българска детска телевизия, която първоначално излъчва с името „Детска кабелна телевизия Евроком (ДКТЕ)“. Собственик на детския телевизионен канал е телевизия Евроком. E-Kids е създаден през 1999 г., а аудиторията на медията обхваща от малки до пораснали деца. Програмната схема на детския канал е забавна, вълнуваща, образователна, възпитателна и много цветна, изпълнена с любими анимационни герои и забавни приключения.

Канал „Дисни“


Канал „Дисни“ се изписва на английски „Disney Channel“ е американски телевизионен канал, който започва излъчване през 1983 г. По света има огромен брой телевизионни канали „Disney Channel“, чийто програмни схеми са насочени към детската аудитория. Първоначално каналът в щатите също е бил насочен към децата, но последните години той става все по-интересен за тинейджърите, както и за по-възрастните зрители.

Cartoon Network


Cartoon Network което се чете „Картун Нетуърк“ е американски детски телевизионен канал, собственост на Търнър Броудкастинг Систъм. Детската телевизия излъчва предимно анимационни предавания и е с програмна схема насочена към подрастващите. Cartoon Network започва своето излъчване на 1 октомври 1992 г. в САЩ.

Публикуване на коментар

0 Коментари