Образователна онлайн телевизия безплатно



Образователна онлайн телевизия

Образование


Образованието е прогрес на възпитание, обучение и добиване на допълнителни знания, умения, навици, ценности и убеждения. Най-общо казано образованието е изграждане на ума, характера, предаване на знания и др. Ние можем да се образоваме от примери, дискусии, лекции, уроци, семинари и от това какво гледаме по телевизията разбира се. Обикновено ни образоват подготвени педагози учители и преподаватели, но ние също можем да се самообразоваме.

Травъл ТВ


Травъл ТВ е телевизионен канал, който излъчва от 2005 г. Както показва името на телевизията, каналът е ориентиран към туризма и пътешествията. Най-популярните предавания на медията са „Травъл Експрес“, „БГ: Искам да съм там“ и „Пътешественици с камера“. Травъл ТВ създава собствена продукция, която е използвана за реклама на България, а филми и клипове на медията се пускат по почти всички български и международни телевизии, като Euronews, CNN, OPT и др.

TV ART


TV ART е телевизионен канал за изкуство, туризъм, пътешествия, култура. Тук можете да гледате клипове и събития от всяка точка на света. Телевизията показва своя поглед за познати и неизвестни туристически дестинации. Материалите заснети от медията са с HD качество и включват съвременно изкуство, скулптура, архитектура, живопис, етнография, мода, дизайн и др. Каналът представя съвременни изложби от цял свят, както и класическо изкуство.

National Geographic


Нешънъл Джиографик“ се изписва на английски National Geographic е популярен международен телевизионен канал. Това е телевизия, която се фокусира в излъчването на научно-популярни и документални филми. Продукцията на канала е най-вече от областите география, природа, култура и животински свят. Телевизията е популярна с това, че документални филми нейна продукция са спечелили стотици международни награди.

Публикуване на коментар

0 Коментари